Ștergerea contului
Poți solicita sau efectua ștergerea permanentă a contului Dealbun.
Ștergerea din aplicație sau portal
Dacă ești autentificat, poți șterge definitiv contul din secțiunea Profil a aplicației Dealbun sau din portalul de cont. Ștergerea elimină contul de autentificare și datele Dealbun asociate acestuia. Datele păstrate numai local pe dispozitiv se elimină din aplicație conform funcției respective.
Nu te poți autentifica?
Trimite o solicitare de la adresa de email asociată contului la support@dealbun.ro. Este posibil să solicităm verificarea identității înainte de ștergere.
După ștergerea contului, operațiunea nu poate fi anulată.
Delete Account
You can request or perform permanent deletion of your Dealbun account.
Delete in the app or account portal
When signed in, you can permanently delete your account from the Dealbun app Profile section or the account portal. Deletion removes the authentication account and Dealbun data associated with it. Data stored only on the device is cleared by the relevant app function.
Cannot sign in?
Send a request from the email address associated with your account to support@dealbun.ro. We may need to verify your identity before deleting the account.
Account deletion cannot be undone.